Your hair, my passion
Your hair, my passion Onze Salon Openingstijden Maak online een afspraak

Opening time

 • Maandag 09:00-21:00
 • Dinsdag 09:00- 21:00
 • Woensdag 09:00-18:00
 • Donderdag 09:00-18:00
 • Vrijdag 09:00-18:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Enter map embed code here ...
Creative Studio 99, New York Avenue, New York, USA 10000
Phone: (+1) 555-500-9898
Fax: (+1) 555-555-9797
Email: info@haircut.domain
Web: www.haircut.com

Hairweaves

Home / Hairweaves

Hairweaves !

De Hairweaves zijn:

 • … gemaakt van 100% natuurlijk haar;
 • … beschadigen haar en hoofdhuid niet;
 • … de Weaves zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud; en
 • … ze zijn herbruikbaar, bij goed onderhoud tot zelfs 1 jaar!

De weaves zijn er in diverse kleuren om een natuurlijk effect te creëren en de kleur mooi tussen u eigen haarkleur valt.

Ik heb 2 soorten lengtes 55cm en de 35cm. Hiermee is alles mogelijk verdikking van het haar verlenging van het haar of natuurlijk allebei. De minimale lengte die u ongeveer moet hebben van u eigen haar is 15cm om de weaves te kunnen plaatsen.

Onderhoud van de Hairweaves:

Het is erg belangrijk het haar regelmatig door te borstelen. Gebruik hiervoor een speciale extensionsborstel. Deze zijn verkrijgbaar in de salon. Gemiddeld verlies je 80 tot 100 haren per dag. Ook uit de weaves zal je haar verliezen, schrik dus niet als dit meer is dan normaal, want je hebt nu meer haar.

Het wassen: Voor het wassen borstel je het haar eerst goed uit. Was de weave in de lengte en niet wild door elkaar.
Het eigen haar kan je wassen zoals je gewend bent. De weave wordt niet vanuit het lichaam gevoed daarom moet je een goede shampoo en conditioner gebruiken. Het beste is om een shampoo, conditioner en een masker te gebruiken die het haar extra zacht maakt, parabenen en siliconen vrij zijn. Gebruik de conditioner en het masker alleen op de lengte en punten van het haar, nooit op de hoofdhuid of aanhechting van de weave. Was ook de vlechtjes, dit kan je het beste doen met gespreide vingers en dan je hoofdhuid/vlechtje masseren. Spoel de aanzet van de weave heel goed uit. Til de matjes op en zet de straal er goed op zodat alle producten weggespoeld worden. Doe je dit niet goed dan gaat je haar niet fris ruiken en wordt het erg vet.

Het drogen van de weave: Knijp de haren zachtjes droog met de handdoek, spray er een leave-in conditioner in. Vervolgens begin je rustig met uitkammen vanaf de punten. Gebruik op handdoek droog haar altijd een hittebeschermer. Dit voorkomt uitdroging van het haar tijdens het föhnen.

Het Föhnen: Föhn het haar altijd na het wassen.
Hierdoor polijst je het haar en gaat het mooi glanzen, zo voorkom je klitten en pluizig haar zorg dat de vlechtjes goed droog zijn. Föhn je de aanzet niet goed droog dan zal je klitvorming krijgen bij de aanzet van de weave banen. Het haar nooit föhnen met uw hoofd naar beneden, want dan föhn je tegen de richting van de haarschubben in en dit kan klitten veroorzaken.

Prijslijst Hair weaves:

Weaves per stuk lang 55cm     €70,-

Weaves kort per stuk  35cm    € 55,-

Omhoog plaatsen na 6 a 8 weken:

Weaves omhoog plaatsen 1 vlechtje  € 39,95,-

Weaves omhoog plaatsen 2 vlechtjes € 69,95,-

Weaves omhoog plaatsen 3 vlechtjes € 99,95,-